Sony Lens E-mount FE 70-200mm f/4 G OSS [SEL70200G]

Sony Lens E-mount FE 70-200mm f/4 G OSS [SEL70200G]

Προϊόντα από Sony

Κωδικός Προϊόντος: 40488
Διαθέσιμο
Υψηλής απόδοσης τηλεφακός ζουμ σειράς G
Χαρακτηριστικά Φακών
Συμβατός με Sony E
Τύπος Φακού Φακός με Ζούμ
Εστιακή Απόσταση Τηλεφακός
Συμβατό Φορμά APS-C και Full Frame
Φωτεινότητα f / 4
Σταθεροποιητής Εικόνας Ναί
Τύπος Εστίασης Αυτόματη Εστίαση (AF)
Σειρά Φακού Zeiss®
Διάμετρος Φίλτρου 72mm
Δωρεάν Μεταφορικά
  • 1,349.00€


Προδιαγραφές φακού

 

Βάση

Sony E-mount

 

Φορμά

Πλήρες καρέ 35 mm

 

Εστιακή απόσταση (mm)

70-200 mm

 

Εστιακή απόσταση αντίστοιχη 35mm (APS-C)

105-300 mm

 

Στοιχεία και επίστρωση

15/21

 

Γωνία θέασης (35mm)

34°-12°

 

Γωνία θέασης (APS-C)

22°-8°

 

Μέγιστο διάφραγμα (F)

4

 

Ελάχιστη τιμή διαφράγματος (F)

22

 

Λεπίδες διαφράγματος

9

 

Κυκλικό διάφραγμα

Ναι

 

Ελάχιστη απόσταση εστίασης

1-1,5 m (AF) / 1-1,35 m (MF) (3,28-4,93 ft (AF) /3,28-4,43 ft (MF))

 

Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)

0,13x

 

Διάμετρος φίλτρου (mm)

72 mm

 

Σταθεροποίηση εικόνας (Steadyshot)

Optical SteadyShot

  Μέγεθος και βάρος

 

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)

80 x 175 mm (3-1/4 x 7 in.)

 

Βάρος

840 gr (29,7 oz.) (χωρίς βάση τρίποδου)

  Υποσημειώσεις

 

*

Η "Εστιακή απόσταση ισοδύναμη με 35mm (APS-C)" και η "Γωνία θέασης (APS-C)" ισχύουν για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών με αισθητήρες εικόνας τύπου APS-C.

Με αυτό το προϊόν παρέχονται τα παρακάτω είδη

  • Σκίαστρο φακού (ALC-SH133: στρογγυλό σχήμα, τύπου μπαγιονέτ)

  • Κάλυμμα φακού εμπρός

  • Κάλυμμα φακού πίσω

  • Θήκη

Πανίσχυρο, δυνατό ζουμ για μηχανές E-mount

Φακός E-mount G 70–200 mm, με Optical SteadyShot για σταθερές εικόνες, διάφραγμα F4 και δύο γυάλινα στοιχεία ED

  • E-mount πλήρους καρέ
  • Τηλεφακός ζουμ Sony G
  • Σταθερό μέγιστο διάφραγμα F4

Κορυφαία απόδοση φακού G

Τα υπερσύγχρονα οπτικά σε αυτόν το μικρό, ελαφρύ φακό με σταθερό μέγιστο διάφραγμα F4 προσφέρουν την πανέμορφη, εκφραστική εικόνα για την οποία φημίζεται η σειρά φακών G. Οι φακοί G κατασκευάζονται σύμφωνα με αυστηρά κριτήρια ανοχής και υποβάλλονται σε μεμονωμένες δοκιμές, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές που εξασφαλίζουν υψηλή ποιότητα εικόνας, έλεγχο και δημιουργικότητα.

Βέλτιστη ευκρίνεια και αποεστίαση φόντου (bokeh) με ένα φακό

Τα στοιχεία ασφαιρικού φακού (AA) ακριβείας,το γυαλί Super ED και η αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων συνδυάζονται σε έναν προηγμένο οπτικό σχεδιασμό προσφέροντας υψηλή ανάλυση σε ολόκληρη την εικόνα, σε οποιαδήποτε εστιακή απόσταση. Το κυκλικό διάφραγμα 9 λεπίδων διευρύνει τις δημιουργικές δυνατότητες του φακού εξασφαλίζοντας εκπληκτική αποεστίαση φόντου (bokeh) με φυσικές φωτεινές αποχρώσεις

Ελαφριά κατασκευή, φορητότητα και άνετος χειρισμός

Αυτός ο μικρός και ελαφρύς φακός ζουμ πλήρους καρέ E-mount είναι εύκολος στη μεταφορά, ενώ ταιριάζει απόλυτα με μηχανές της σειράς α7. Η εσωτερική εστίαση είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα, καθώς η απόσταση του φακού παραμένει σταθερή εξασφαλίζοντας καλύτερο χειρισμό σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Όλα τα χειριστήρια, όπως οι διακόπτες διατήρησης της εστίασης και περιορισμού του εύρους εστίασης, έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν πανεύκολο χειρισμό, ώστε να επικεντρώνεστε στην εικόνα.

Ευκρίνεια και καθαρότητα σε κάθε εικόνα

Η ενσωματωμένη σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot αντισταθμίζει την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής που προκαλεί θόλωση στις λήψεις με το χέρι. Τώρα μπορείτε να βγάζετε πιο εύκολα ευκρινείς και καθαρές φωτογραφίες τηλεφακού και να κάνετε λήψεις σε εσωτερικούς χώρους με χαμηλό φωτισμό χωρίς να ενισχύσετε την ευαισθησία ISO με κίνδυνο να αυξηθεί ο θόρυβος.

Λειτουργίες οριζόντιας μετατόπισης

Για πρώτη φορά ένας φακός α διαθέτει διακόπτη λειτουργίας σταθεροποίησης εικόνας. Αυτός ο διακόπτης προσφέρει μια "λειτουργία οριζόντιας μετατόπισης", χάρη στην οποία η σταθεροποίηση εικόνας Optical SteadyShot μπορεί να παραμένει ενεργή κατά την οριζόντια μετατόπιση. Το αποτέλεσμα είναι δυναμικές λήψεις με οριζόντια μετατόπιση και ελαχιστοποίηση της θόλωσης λόγω κραδασμών στους άλλους άξονες.

Σταθερό μέγιστο διάφραγμα F4

Με σταθερό διάφραγμα F4 σε εστιακή απόσταση 70–200 mm, μπορείτε να κάνετε ζουμ και να αλλάζετε το καδράρισμα χωρίς να σας απασχολούν οι ρυθμίσεις της έκθεσης.

Διπλά γραμμικά μοτέρ

Η εστίαση είναι γρήγορη και ακριβής χάρη στα διπλά γραμμικά μοτέρ. Η αθόρυβη κίνηση είναι ιδανική για λήψη ταινιών, καταιγιστική δράση ή όταν η εστίαση αλλάζει γρήγορα και συχνά. Με εσωτερικά στοιχεία εστίασης αντί για ένα κινούμενο μπροστινό στοιχείο φακού, έχει μικρό μέγεθος για να συνδυάζεται άψογα με αξεσουάρ όπως σκίαστρα και πολωτικά φίλτρα.

Αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων

Αυτή η επίστρωση φακού έχει σχεδιαστεί για τη μετάδοση φωτός με ακρίβεια και τη μείωση των αρνητικών εφέ από τις αναλαμπές, τις αντανακλάσεις και την εμφάνιση ειδώλων. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα λήψεις με βελτιωμένη αντίθεση, καθαρότητα και συνολική ποιότητα εικόνας. (1. Αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2. Γυαλί / 3. Μεταδιδόμενο φως)

Κυκλικό διάφραγμα 9 λεπίδων

Η μοναδική κυκλική σχεδίαση 9 λεπίδων επιτρέπει στο διάφραγμα να παραμένει σχεδόν απόλυτα κυκλικό, ακόμα και όταν μικραίνει κατά δύο στοπ. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται ομαλότερη, πιο φυσική αποεστίαση στις εικόνες σας, συμπεριλαμβανομένης της καλλιτεχνικής θόλωσης (bokeh), καθώς και μεγαλύτερος έλεγχος στο βάθος πεδίου.

Αξιοπιστία και εύκολος χειρισμός σε όλες τις συνθήκες

Ο ειδικός σχεδιασμός εξασφαλίζει αξιόπιστο χειρισμό σε διάφορες συνθήκες, καθώς δεν αφήνει τη σκόνη και την υγρασία να περάσουν στο φακό.

 

Ετικέτες: Sony Lens E-mount FE 70-200mm f/4 G OSS [SEL70200G], 40488, Sony