Sony a6300 Body Black - Εκθεσιακή

Sony a6300 Body Black - Εκθεσιακή

Προϊόντα από Sony

Κωδικός Προϊόντος: 45869
Διαθέσιμο
Χαρακτηριστικά Φωτογραφικών Μηχανών
Μέγεθος Αισθητήρα APS-C
Τύπος Μηχανής Mirrorless
Megapixel 24.2 MP
Μέγεθος Οθόνης 3"
Ανάλυση Βίντεο 3840x2160 ( 4K )
Οπτικό Ζούμ 3x
Τύπος Αισθητήρα CMOS
Τύπος Πακέτου Σώμα
Συμβατοί φακοί Sony SEL
WiFi Ναί
GPS Όχι
Χαρακτηριστικά Φακών
Σταθεροποιητής Εικόνας Οπτικός
Δωρεάν Μεταφορικά
  • 629.00€

    799.00€

Η πιο γρήγορη εστίαση

Γνωρίστε την α6300, τη ναυαρχίδα της Sony στις φωτογραφικές μηχανές APS-C χωρίς καθρέφτη, η οποία ανεβάζει την ταχύτητα και την απόδοση της αυτόματης εστίασης και απεικόνισης σε νέα, εντυπωσιακά επίπεδα.

  • Η ταχύτερη αυτόματη εστίαση 0,05 δευτ. με τα περισσότερα σημεία εντοπισμού φάσης (425)
  • Αισθητήρας εικόνας Exmor® CMOS 24,2 megapixel/σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™
  • Εγγραφή ταινιών 4K με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση, για βελτίωση της εικόνας

Αισθητήρας εικόνας Exmor® CMOS 24,2 MP

Αισθητήρας εικόνας Exmor® CMOS 24,2 MP

Ο νέος αισθητήρας Exmor® CMOS 24,2 MP ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη στον τομέα της απεικονιστικής απόδοσης. Η χάλκινη καλωδίωση και τα βελτιωμένα κυκλώματα καθιστούν δυνατή τη χαμηλότερη τοποθέτηση της καλωδίωσης και βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, προσφέροντας εικόνες με χαμηλό θόρυβο σε ένα μεγάλο εύρος ευαισθησίας με ISO έως και 51200. Επιπλέον, η χρήση του χαλκού αυξάνει την ταχύτητα ανάγνωσης, ενώ βελτιώνει τις δυνατότητες λήψης με τις προηγμένες αναλύσεις 4K και Full HD 120fps.

Γρήγορο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Γρήγορο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™

Με ποιον τρόπο βοηθούν η κορυφαία ταχύτητα, η ισχύς και η αποδοτικότητα του επεξεργαστή εικόνας BIONZ X™ να απελευθερωθούν το δυναμικό και η ευαισθησία του νέου αισθητήρα εικόνας; Με έναν αλγόριθμο που έχει βελτιστοποιηθεί για τον νέο αισθητήρα εικόνας, ώστε να εξασφαλίζονται φωτογραφίες και ταινίες απαράμιλλης ανάλυσης, καθώς και η απόδοση περισσότερων υφών και λεπτομερειών, ιδίως στις μεσαίες προς υψηλές ρυθμίσεις ISO.

425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης

425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης

Εξοπλισμένη με τα περισσότερα (425) σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο που εξασφαλίζουν μοναδικά ευρεία και πυκνή κάλυψη, η α6300 εστιάζει με μεγαλύτερη ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία στα θέματα σε όλο το καρέ.

γρήγορη αυτόματη εστίαση με ταχύτητα 0,05 δευτ.

γρήγορη αυτόματη εστίαση με ταχύτητα 0,05 δευτ.

Η α6300 προσφέρει την ταχύτερη (0,05 δευτ.) αυτόματη εστίαση στον κόσμο, συνδυάζοντας την υψηλή απόδοση της βελτιωμένης γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με την εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα του συστήματος επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™, ενώ είναι σε θέση να χειρίζεται εξαιρετικά μεγάλο όγκο δεδομένων με εκπληκτική ακρίβεια

Τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση

Τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση

Για απόλυτη αξιοπιστία, ακρίβεια και σταθερότητα παρακολούθησης, η νέα τεχνολογία αυτόματης εστίασης με υψηλής πυκνότητας παρακολούθηση ενεργοποιεί τα σημεία AF, καλύπτοντας την περιοχή γύρω από το θέμα με περίπου 7,5 φορές μεγαλύτερη πυκνότητα σε σύγκριση με την α6000. Μόνο η συγκεκριμένη λειτουργία αυτόματης εστίασης με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο μπορεί να ενεργοποιεί απρόσκοπτα τα σημεία AF και να παρακολουθεί τα θέματα που κινούνται στο καρέ με τόσο απόλυτη ακρίβεια.

Υψηλής ταχύτητας συνεχής λήψη με live view

Υψηλής ταχύτητας συνεχής λήψη με live view

Καταγράψτε με ευκρίνεια τη δράση με τη συνεχή λήψη υψηλής ταχύτητας έως και 11fps. Ή επιλέξτε ανάμεσα σε τρεις ταχύτητες που φτάνουν έως τα 8fps, ανάλογα με τις συνθήκες λήψεις, για συνεχή λήψη με live view και πολύ μικρή καθυστέρηση στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD, ώστε να πάρετε μια γεύση της αμεσότητας που συνεπάγεται η λήψη με οπτικό εικονοσκόπιο.

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο για φακούς A-mount

Αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο για φακούς A-mount

Η α6300 προσφέρει αυτόματη εστίαση με εντοπισμό φάσης στο εστιακό επίπεδο ακόμα κι όταν υπάρχει συνδεδεμένος φακός A-mount μέσω προσαρμογέα τοποθέτησης (LA-EA3) της Sony. Έτσι, μπορείτε να αξιοποιήσετε την απίστευτα ευρεία κάλυψη του συστήματος AF που παρέχουν τα 425 σημεία αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης στο εστιακό επίπεδο, καθώς και να απολαμβάνετε γρήγορες και ομαλές επιδόσεις κατά τη λήψη με άλλους φακούς, αλλά και φακούς E-mount.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™

Η α6300 διαθέτει εικονοσκόπιο υψηλής αντίθεσης και ανάλυσης XGA OLED Tru-Finder™ που αποδίδει το σκοτάδι και τα χρώματα με απίστευτη λεπτομέρεια, καθώς και λειτουργία για την προβολή των εικόνων στον υψηλότερο ρυθμό καρέ των 120fps (100fps), ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να παρακολουθείτε τη δράση με ομαλή κίνηση στο ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο.

Εγγραφή ταινίας 4K

Εγγραφή ταινίας 4K

Η εγγραφή ταινιών 4K στο φορμά Super 35mm με ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση επιτρέπει να καταγράφονται περίπου 2,4 φορές περισσότερες πληροφορίες από αυτές που βασικά χρειάζονται για την ανάλυση 4K (QFHD: 3840 x 2160). Η καταγραφή τόσο μεγάλου όγκου δεδομένων είναι αντίστοιχη με αυτή στην ανάλυση 6K, οπότε αναμφίβολα πρόκειται για την απόλυτη ανάλυση στις εικόνες 4K.

Εγγραφή Full HD 120 fps και σε αργή κίνηση 4x/5x

Εγγραφή Full HD 120 fps και σε αργή κίνηση 4x/5x

Μπορείτε να τραβήξετε λήψεις Full HD υψηλής ποιότητας, ακόμα και λήψεις υψηλής ταχύτητας Full HD 120fps (100fps) με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης και υψηλό ρυθμό μετάδοσης έως και 100Mbps. Εναλλακτικά, η μηχανή υποστηρίζει την εσωτερική εγγραφή ταινιών σε αργή κίνηση 4x/5x όταν ο ρυθμός καρέ έχει οριστεί στα 30p (25p) ή 24p.

Λήψη με τη ρύθμιση S-Gamut/S-Log

Λήψη με τη ρύθμιση S-Gamut/S-Log

Η δυνατότητα λήψης με τη ρύθμιση S-Gamut/S-Log προσφέρει την ευελιξία που απαιτείται για τη δημιουργία πιο εκφραστικών ταινιών, με τη χρήση της τεχνικής της διαβάθμισης χρωμάτων στο στάδιο του post-production. Οι καμπύλες γάμμα S-Log3 και S-Log2 προσφέρουν μεγάλο δυναμικό εύρος (έως και κατά 1300%), για ελαχιστοποίηση της υπερέκθεσης (whiteout) και της υποέκθεσης (blackout). Η α6300 προσφέρει επίσης εντυπωσιακό εύρος 14 θέσεων στη ρύθμιση γάμμα S-Log3, ενώ υποστηρίζει και τους χρωματικούς χώρους S-Gamut, S-Gamut3 και S-Gamut3. Cine από τη Sony. *Οι λειτουργίες S-Log2 και S-Log3 προορίζονται για την επεξεργασία εικόνων.

Αθόρυβη λήψη

Αθόρυβη λήψη

Η λειτουργία αθόρυβης λήψης επιτρέπει την απελευθέρωση του κλείστρου χωρίς θόρυβο (ακόμα και όταν χρησιμοποιείται η συνεχής λήψη με ταχύτητα έως περίπου 3fps και παρακολούθηση αυτόματης εστίασης/αυτόματης έκθεσης) και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν φωτογραφίζετε παραστάσεις σε εσωτερικούς χώρους ή ζώα στην άγρια φύση, καθώς και για κάθε άλλη περίσταση όπου είναι απαραίτητη η ησυχία. Για να ενεργοποιείτε/απενεργοποιείτε τη λειτουργία πιο εύκολα, αντιστοιχίστε τη σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί.

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα, κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο/τηλεχειριστήριο. Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο στη συσκευή σας για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα. Απλώς εγκαταστήστε μια εφαρμογή PlayMemories Mobile™ μέσω Wi-Fi® στη συσκευή Android με δυνατότητα NFC που διαθέτετε και αγγίξτε τη συσκευή στη μηχανή για να τις συνδέσετε. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα! Πλέον μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και μέσω κωδικού QR.

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση για ταινίες

Η γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση κάνει πλέον την αυτόματη εστίαση κατά τη λήψη ταινιών εξαιρετικά ακριβή, γεγονός που την καθιστά ιδιαίτερα πολύτιμη για την εγγραφή 4K. Πέρα από την εξαιρετικά πυκνή διάταξη των σημείων αυτόματης εστίασης εντοπισμού φάσης, το σύστημα AF της α6300 διαθέτει προσαρμοζόμενη ταχύτητα μηχανισμού αυτόματης εστίασης και ευαισθησία παρακολούθησης αυτόματης εστίασης, ώστε να μπορείτε να εκφράζεστε ακόμα πιο δημιουργικά αξιοποιώντας την εστίαση, στο βαθμό που σας το επιτρέπουν οι συνθήκες και η φαντασία σας.

Αυτόματη εστίαση στη λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης

Αυτόματη εστίαση στη λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αυτόματη εστίαση ακόμα και κατά τη μεγέθυνση μιας επιλεγμένης περιοχής της εικόνας στο εικονοσκόπιο ή στην οθόνη LCD, π.χ. για πιο λεπτομερή ρύθμιση της εστίασης. Αυτή η επιλογή είναι ιδανική για λήψεις macro, όπου απαιτείται ακρίβεια στην εστίαση.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Η λειτουργία αυτή διατηρεί αυτόματα την εστίαση σε ένα κινούμενο θέμα. Απλώς ευθυγραμμίστε το καρέ-στόχο και το θέμα προς παρακολούθηση και πατήστε το κεντρικό κουμπί. Αν χάσετε το θέμα, η μηχανή μπορεί να το εντοπίσει και να ενεργοποιήσει ξανά τη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης μόλις το θέμα επανεμφανιστεί στην οθόνη.

Επέκταση ευέλικτου σημείου

Επέκταση ευέλικτου σημείου

Όταν το επιλεγμένο σημείο αυτόματης εστίασης χάνει την επαφή με ένα κινούμενο θέμα ή δεν βρίσκεται πάνω σε αυτό, η λειτουργία επέκτασης ευέλικτου σημείου χρησιμοποιεί αυτόματα τα περιβάλλοντα σημεία AF, για να αποκαταστήσει την εστίαση στο θέμα.

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εστίαση πάντοτε στα μάτια

Η εξαιρετικά ακριβής αυτόματη εστίαση στα μάτια (διαθέσιμη με AF-C) παρέχει σταθερή αυτόματη εστίαση στα μάτια του θέματος, ακόμα και όταν αυτό κινείται. Αυτό το αξιόπιστο εργαλείο διασφαλίζει αποτελεσματικά επιτυχημένες εστιασμένες λήψεις πορτραίτου με λιγότερα φωτογραφικά σφάλματα. 

Υψηλή ποιότητα ήχου (υποδοχή μικροφώνου, κιτ προσαρμογέα XLR) 

Υψηλή ποιότητα ήχου (υποδοχή μικροφώνου, κιτ προσαρμογέα XLR) 

Πέρα από τη δυνατότητα σύνδεσης μικροφώνου, η μηχανή υποστηρίζει είσοδο γραμμής από συσκευές ήχου επαγγελματικών προδιαγραφών με υποδοχή XLR, με τη χρήση ενός κιτ προσαρμογέα XLR (XLR-K2M/XLR-K1M) που πωλείται ξεχωριστά και καθιστά δυνατή τη σύνδεση με μικρόφωνα κορυφαίας τεχνολογίας. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσαρμόζετε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις του ήχου και να πραγματοποιείτε ηχογραφήσεις υψηλής ποιότητας με χαμηλό θόρυβο αντάξιες επαγγελματικών ταινιών.

Έξοδος HDMI® καθαρού σήματος

Η λειτουργία αυτή υποστηρίζει ανάλυση 4K και Full HD, ενώ επιτρέπει την έξοδο ασυμπίεστων αρχείων ταινίας σε εξωτερικές συσκευές εγγραφής ή οθόνες. Η εικόνα μπορεί επίσης να εγγραφεί στη μηχανή ακόμα κι όταν αποστέλλεται σήμα μέσω αυτής της λειτουργίας.

Υποβοήθηση εμφάνισης γάμμα

Με αυτή τη λειτουργία μπορείτε να βλέπετε εικόνες με φυσική αντίθεση κατά την εγγραφή στη ρύθμιση γάμμα S-Log, μετατρέποντας το S-Log2 και το S-Log3 σε ρύθμιση γάμμα ITU709 (800%) για παρακολούθηση εικόνων ή έλεγχο της εστίασης κατά τη μεγέθυνση μιας εικόνας στην οθόνη LCD ή στο εικονοσκόπιο.

Βελτιωμένη λειτουργία Zebra

Βελτιωμένη λειτουργία Zebra

Παρακολουθήστε πιο εύκολα την έκθεση ιδιαίτερα κατά τη λήψη με τη ρύθμιση γάμμα S-Log. Στοχεύστε ένα επίπεδο φωτεινότητας σήματος βίντεο από το 0 έως το 109%, ορίστε ένα εύρος μεταξύ του +10% και του -10% για τη συγκεκριμένη τιμή και η ρύθμιση zebra θα δείξει τις περιοχές με αυτό το επίπεδο έκθεσης εντός του συγκεκριμένου εύρους. Η νέα ρύθμιση ελάχιστου επιπέδου φωτεινότητας σάς προειδοποιεί με αξιοπιστία, ώστε να αποφεύγετε τους υπερεκτεθειμένους φωτεινούς τόνους.

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Ανθεκτικό σώμα από κράμα μαγνησίου

Εξοπλισμένο με εσωτερικά πλαίσια, καθώς και πίσω, επάνω και μπροστινό κάλυμμα από κράμα μαγνησίου, το ελαφρύ, γερό και στιβαρό σώμα της α6300 είναι ανθεκτικότερο από αυτά των προγενέστερων μοντέλων. Παρά το μικρό του μέγεθος, έχει σχεδιαστεί για στιβαρή αξιοπιστία και σταθερό χειρισμό, ενώ αντέχει με άνεση στις καταπονήσεις κατά τις λήψεις σε εξωτερικούς χώρους.  

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Απολαύστε ξέγνοιαστες λήψεις ακόμα και στα πιο δύσκολα περιβάλλοντα, χάρη στα χαρακτηριστικά αντοχής στη σκόνη και την υγρασία που εμποδίζουν την είσοδο νερού και σκόνης στο σώμα της μηχανής. Στα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνονται η στεγανοποίηση γύρω από τα κουμπιά και τα περιστροφικά ρυθμιστικά, καθώς και η προστατευτική δομή διπλής στρώσης που συνδέει άψογα τα πλαίσια και τα εξαρτήματα.

Στιβαρή τοποθέτηση φακού

Στιβαρή τοποθέτηση φακού

Η αντοχή και η σταθερότητα του σώματος της μηχανής και της βάσης του φακού επιτρέπουν την έντονη χρήση της μηχανής και την καθιστούν ιδανική για την τοποθέτηση μεγάλων και βαριών φακών, όπως τηλεφακών ή φακών που χρησιμοποιούνται για τη λήψη ταινιών.

Τροφοδοσία ρεύματος μέσω USB 

Η φωτογραφική μηχανή μπορεί να τροφοδοτηθεί και μέσω σύνδεσης USB σε PC ή φορητή μπαταρία. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται εξοικονόμηση της ισχύος της μπαταρίας της μηχανής, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή για ακόμα περισσότερο προτού αδειάσει η μπαταρία. Όταν η μηχανή είναι απενεργοποιημένη, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί μέσω της ίδιας σύνδεσης.

Έξοδος RAW 14-bit

Για την εγγραφή σε φορμά RAW, η έξοδος RAW 14-bit και η επεξεργασία εικόνας 16-bit συμβάλλουν στη διατήρηση της μέγιστης λεπτομέρειας και δημιουργούν εικόνες βέλτιστης ποιότητας με πλούσιες αποχρώσεις τονισμού. Το φορμά RAW 14-bit (ARW Sony) διασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα για μετέπειτα προσαρμογή της εικόνας (μέσω του Image Data Converter ή άλλου λογισμικού).

Ελάχιστη ταχύτητα κλείστρου ISO Auto

Για να αποτρέψετε τη θόλωση κατά τη λήψη ενός κινούμενου θέματος, ορίστε μια ταχύτητα κλείστρου στην οποία θα αρχίσει να αλλάζει η ευαισθησία ISO όταν είναι επιλεγμένη η ρύθμιση ISO AUTO (στη λειτουργία P ή A ή στη μείωση θορύβου σε πολλαπλά καρέ).

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Ρύθμιση ονόματος αρχείου

Μπορείτε πλέον να προσαρμόζετε τους τρεις πρώτους χαρακτήρες του ονόματος αρχείου στη μηχανή. Το όνομα αρχείου ξεκινά με "DSC" από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε και να καταχωρίσετε τρεις χαρακτήρες της επιλογής σας. Έτσι, οι φωτογράφοι μπορούν να διαχειρίζονται πιο εύκολα τα αρχεία τους, ειδικά όταν εργάζονται με πολλές μηχανές στα πρότζεκτ τους.

PlayMemories Camera Apps™

Κάντε τις φωτογραφίες σας ακόμα πιο δημιουργικές με αυτή την υπηρεσία λήψης εφαρμογών, η οποία σας επιτρέπει να προσθέσετε νέες λειτουργίες στη φωτογραφική σας μηχανή. Στις διαθέσιμες εφαρμογές περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η εφαρμογή Time-lapse που επιτρέπει την εγγραφή εικόνων ανά διαστήματα και τον μετέπειτα συνδυασμό τους, η εφαρμογή Smart Remote Control με την οποία μπορείτε να ελέγχετε τις ρυθμίσεις της μηχανής σας από smartphone ή tablet, καθώς και οι εφαρμογές Sky HDR (απεικόνιση-υψηλού-δυναμικού-εύρους), Star Trail, Liveview Grading και Smooth Reflection. Σημείωση: Η διαθεσιμότητα των υπηρεσιών εξαρτάται από την περιοχή.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Νέα σουίτα λογισμικού "Imaging Edge" από τη Sony

Νέα σουίτα λογισμικού "Imaging Edge" από τη Sony

Η σουίτα εφαρμογών "Imaging Edge" μπορεί να μεγιστοποιήσει την ποιότητα εικόνας, να βελτιώσει αποτελεσματικά την παραγωγή και να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με ακρίβεια εικόνες σε μορφή RAW. Χρησιμοποιήστε την επιλογή "Remote" [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό της λήψης από απόσταση, την επιλογή "Edit" [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας φωτογραφιών από δεδομένα RAW, και το "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για να δείτε, να αξιολογήσετε και να επιλέξετε φωτογραφίες από μια λίστα λήψεων.

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

Ετικέτες: Sony a6300 Body Black - Εκθεσιακή, 45869, Mirrorless Cameras