Hoya UX UV II Filter 52mm

Hoya UX UV II Filter 52mm

Προϊόντα από Hoya

Κωδικός Προϊόντος: 48072
Διαθέσιμο
Χαρακτηριστικά Φίλτρων
Τύπος Φίλτρου UV / Protector
Διάμετρος 52mm
  • 17.00€

    19.00€

Το φίλτρο UV UX II με υδατοαπωθητική επίστρωση είναι ένας επανασχεδιασμός του φίλτρου HMC UV (C), τώρα ενσωματωμένος στη νέα τυπική σειρά UX II σειράς μαζί με το φίλτρο UX II CIR-PL. Το φίλτρο UV UX II είναι ένα εντελώς νέο πρωτότυπο σχεδιαστικό προϊόν που απευθύνεται στους χρήστες της κατηγορίας εισόδου και παρέχει υψηλά πρότυπα ποιότητας με βασικές και σύγχρονες λειτουργίες.

Το "UX" στο όνομα της σειράς σημαίνει "User eXperience", ως ένδειξη όλων των εμπειριών που θα αποκτήσουν οι χρήστες χρησιμοποιώντας αυτά τα φίλτρα και όλα όσα συνοδεύουν. Ονομάζοντας αυτή τη σειρά UX, στοχεύουμε να προσφέρουμε στους χρήστες καλύτερες ατομικές εμπειρίες μέσω όλων των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη φωτογραφία.

Αν και δεν είναι ορατές με γυμνά μάτια, οι ακτίνες UV ενδέχεται να επηρεάσουν την εικόνα κατά τη λήψη σε τοποθεσίες όπως παραθαλάσσιο ή ορεινό περιβάλλον, με αποτέλεσμα θολά περιγράμματα ή ξεθωριασμένες και λευκές εικόνες.

Τα φίλτρα UV μπορούν να καταστέλλουν το φάσμα υπεριώδους ακτινοβολίας που περιέχεται στο φως της ημέρας και προκαλεί κυρίως κακές επιδράσεις στις εικόνες. Αυτό το φίλτρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο με φιλμ όσο και με ψηφιακές κάμερες και εξασφαλίζει πιο ζωντανές εικόνες. Επιπλέον, διατηρώντας το συνεχώς συνδεδεμένο, αυτό το φίλτρο χρησιμεύει ως καθημερινή προστασία φακών.

ΕΠΊΣΤΡΩΣΗ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΑΝΤΑΝΆΚΛΑΣΗΣ

Η επίστρωση κατά της ανάκλασης αποτρέπει τις ανεπιθύμητες ανακλάσεις και αυξάνει τη διαπερατότητα του φωτός.

ΑΔΙΆΒΡΟΧΗ ΕΠΊΣΤΡΩΣΗ

Προστέθηκε υδατοαπωθητική επίστρωση στην αντιανακλαστική επίστρωση. Αυτή η επίστρωση απωθεί τις σταγόνες νερού και καθιστά ευκολότερο τον καθαρισμό της επιφάνειας του φίλτρου από βρωμιά ή δακτυλικά αποτυπώματα.

ΛΕΠΤΌ ΠΛΑΊΣΙΟ

Το λεπτό πλαίσιο δεν εξασφαλίζει βινιέρισμα ακόμη και για φακούς ευρείας γωνίας.

Ετικέτες: Hoya UX UV II Filter 52mm, 48072, 52mm