Canon EOS 7D Mark II DSLR Camera Body - Web Offer

Canon EOS 7D Mark II DSLR Camera Body  - Web Offer

Προϊόντα από Canon

Κωδικός Προϊόντος: 46147
Διαθέσιμο
Χαρακτηριστικά Φωτογραφικών Μηχανών
Μέγεθος Αισθητήρα APS-C
Τύπος Μηχανής DSLR
Μέγεθος Οθόνης 3"
Ανάλυση Βίντεο 1920 x1080p (Full HD)
Οπτικό Ζούμ 0X
Τύπος Αισθητήρα CMOS
Τύπος Πακέτου Σώμα
Συμβατοί φακοί Canon EF-S
WiFi Με εξωτερικό εξάρτημα
GPS Ναί
Χαρακτηριστικά Φακών
Σταθεροποιητής Εικόνας Οπτικός
Δωρεάν Μεταφορικά
  • 1,699.00€

    1,889.00€

Canon EOS 7D Mark II

Σε αναζήτηση της ιδανικής στιγμής

Σχεδιασμένη για τους λάτρεις της ταχύτητας. Αιχμαλωτίστε πρώτοι κάθε απρόσμενη στιγμή και αποτυπώστε τις εικόνες που χάνουν οι άλλοι φωτογράφοι. Τραβήξτε στατικές εικόνες ή ταινίες και εκφράστε τη δημιουργική σας πλευρά όπως ποτέ πριν

.

Πλεονεκτήματα

  • Αιχμαλωτίστε φευγαλέες στιγμές, όσο γρήγορη κι αν είναι η δράση
  • Εικόνες εκθεσιακής ποιότητας, που μπορείτε να παρουσιάσετε με υπερηφάνεια
  • Δυνατότητες προσαρμογής και εξατομίκευσης σύμφωνα με τον τρόπο που θέλετε να εργάζεστε
  • Εξερευνήστε νέα επίπεδα δημιουργικότητας, αποκλειστικά με τη μηχανή
  • Παρουσιάστε το όραμά σας στη μεγάλη οθόνη, δημιουργώντας ταινίες με κινηματογραφικό στυλ

 

Λεπτομερή χαρακτηριστικά

Καταγράψτε τη στιγμή που θέλετε, όσο γρήγορη κι αν είναι η δράση

Φωτογραφίστε με συνεχή λήψη εικόνων σε ταχύτητα έως 10 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με πλήρως αυτόματη εστίαση και αυτόματη έκθεση. Η ταχύτατη απόκριση σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίζετε την καθοριστική στιγμή που αναζητάτε, ενώ χάρη στην υψηλή χωρητικότητα της ενδιάμεσης μνήμης buffer, μπορείτε να συνεχίζετε τη φωτογράφιση χωρίς απώλειες στην απόδοση.

Όταν η υψηλή ευκρίνεια έχει καθοριστική σημασία

 

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία που βασίζεται στις επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές σειράς EOS-1 της Canon, η EOS 7D Mark II παρακολουθεί τα κινούμενα θέματα στο καρέ, προσαρμόζοντας συνεχώς την εστίαση για αποτελέσματα υψηλής ευκρίνειας. Ο τρόπος παρακολούθησης μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις συνθήκες λήψης, ώστε να έχετε πάντα τον έλεγχο.

Παρακολούθηση της εστίασης κατά τη λήψη ταινιών

Η EOS 7D Mark II προσφέρει δυνατότητα συνεχούς εστίασης κατά τη λήψη ταινιών, χάρη στην τεχνολογία Dual Pixel CMOS AF, η οποία φροντίζει ώστε η εικόνα του θέματος να παραμένει ευκρινής καθώς κινείται. Μπορείτε να ορίσετε την ταχύτητα της εστίασης για γρήγορη απόκριση ή για πιο αργά εφέ τύπου pull-focus.

Αξιοποιήστε κάθε στιγμή

Η EOS 7D Mark II χρησιμοποιεί δύο επεξεργαστές εικόνας "DIGIC 6", προσφέροντας απόδοση αλλά και ταχύτατη απόκριση. Η ελάχιστη υστέρηση κατά τη λήψη σημαίνει ότι μπορείτε να αιχμαλωτίσετε τις φευγαλέες στιγμές ακριβώς στον κατάλληλο χρόνο.

Εκτυπώσεις εκθεσιακής ποιότητας και λήψεις σε όλες τις καιρικές συνθήκες

Από την άγρια φύση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό έως τη φωτογραφία δρόμου, ο νέος αισθητήρας με ανάλυση 20,2 Megapixel προσφέρει αποτελέσματα εκθεσιακής ποιότητας που θα σας κάνουν να αισθάνεστε περήφανοι. Η EOS 7D Mark II επιτρέπει τη λήψη φωτογραφιών και κλιπ ταινιών με υψηλό βαθμό λεπτομέρειας, ακόμα και σε συνθήκες ασθενούς φωτισμού. Το σύστημα AF της μηχανής μπορεί να εστιάσει με ακρίβεια ακόμα και στο φως του φεγγαριού.

Απολαύστε εικόνες με σωστή έκθεση απευθείας από τη μηχανή

Χάρη στον διαχωρισμό του καρέ σε 252 ανεξάρτητες ζώνες, η EOS 7D Mark II επιλέγει τις καταλληλότερες ρυθμίσεις έκθεσης κάθε φορά που φέρνετε τη μηχανή στο μάτι σας. Η δυνατότητα ανίχνευσης μέσω υπερύθρων προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, ενώ η ανίχνευση τρεμοπαίγματος επιτρέπει τη λήψη εικόνων με σταθερά αποτελέσματα σε τεχνητό φωτισμό.

Μια μηχανή αποκλειστικά σχεδιασμένη για εσάς

Αναρωτιέστε πώς θα χρησιμοποιήσετε την EOS 7D Mark II; Ρυθμίστε τους μηχανισμούς λήψης, το σύστημα εστίασης και μια πληθώρα άλλων εξειδικευμένων μηχανισμών όπως ακριβώς θέλετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε ακόμα και το σκόπευτρο της μηχανής, που προσφέρει κάλυψη 100% και ηλεκτρονική προβολή σε πραγματικό χρόνο.

Πηγαίνετε παντού. Φωτογραφίστε τα πάντα.

Το στεγανοποιημένο σώμα της μηχανής έχει σχεδιαστεί ώστε να μην επηρεάζεται από τα συνήθη χτυπήματα και τις γρατζουνιές. Το ενσωματωμένο GPS προσθέτει γεωγραφικές ετικέτες με τη θέση και την κατεύθυνσή σας, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε τις εικόνες σας σύμφωνα με την τοποθεσία και να ανατρέξετε στις διαδρομές σας από τον υπολογιστή του σπιτιού σας.

Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει

Δώστε νέα πνοή στο φωτογραφικό σας όραμα. Οι λειτουργίες όπως η κατάσταση HDR και η λήψη πολλαπλών εκθέσεων σάς βοηθούν να κάνετε πραγματικότητα το δημιουργικό σας όραμα απευθείας από τη μηχανή. Το ενσωματωμένο χρονόμετρο μεσοδιαστημάτων καταγράφει εικόνες σε προκαθορισμένους χρόνους, προσφέροντας ιδανικά αποτελέσματα για σκηνές με αργή μεταβολή ή για τη λήψη ταινιών βαθμιαίας παρέλευσης χρόνου (time-lapse).

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική

Ετικέτες: Canon EOS 7D Mark II DSLR Camera Body - Web Offer, 46147, Special Offer