Αποστολές & Επιστροφές

Τρόποι παραγγελίας

Η παραγγελία μπορεί να δοθεί:.
1. Ηλεκτρονικά μέσα από την ιστοσελίδα μας
2. Τηλεφωνικά στο τηλέφωνο 2310-250777
3. Με E-mail στο

Τρόποι πληρωμής

1. Αντικαταβολή
Πληρώστε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.


2. Πιστωτική κάρτα
Πληρώστε online το λογαριασμό σας με την πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη σας κάρτα τώρα μέσω του Winbank  της Τρ.Πειραιώς (δεκτές κάρτες VISA, Mastercard).

3. Κατάθεση σε Τράπεζα

Κόστος Αποστολής

H αποστολή των προϊόντων σε όλη την Ελλάδα πραγματοποιείται με τη χρήση υπηρεσίας courier.

  • -Τα έξοδα αποστολής των εμπορευμάτων για παραγγελίες εώς  49,90€ είναι 3,00€. *
    -Τα έξοδα αποστολής των εμπορευμάτων για παραγγελίες απο 50€ εώς 100€ είναι 2,00€. *
  • -Τα έξοδα για πληρωμή με αντικαταβολή για παραγγελίες εώς 200€ είναι 2,00€.
  • -Για παραγγελίες άνω των 200€ τα έξοδα αντικαταβολής και τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. *
* Εξαιρούνται τα βαριά και ογκώδη αντικείμενα καθώς και περιοχές εκτός Ελλάδας όπου το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται κατα περίπτωση. 

Χρόνος Παράδοσης :
 
Η παράδοση γίνεται εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημέρα της παραγγελίας σας. Τα προϊόντα που βρίσκονται σε απόθεμα, αποστέλλονται την ίδια μέρα -εάν η παραγγελία έχει γίνει μέχρι τις 14:00-, αλλιώς αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη.Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο, θα λάβετε άμεσα ενημέρωση.

Στα προϊόντα με ένδειξη << 1 έως 3 ημέρες >> και << 4 έως 7 ημέρες >> ισχύει ο αναγραφόμενος χρόνος παράδοσης, εφόσον υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα στον προμηθευτή. Σε διαφορετική περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Στα προϊόντα με ένδειξη << 7+ ήμερες >> , << Κατόπιν Παραγγελίας>> και << Προπαραγγελία >> η παράδοση γίνεται κατόπιν συνεννόησης.
 
Παραλαβή από το Κατάστημα : 

Μπορείτε να παραλάβετα άμεσα τα προϊόντα εφόσων υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα.
Σε περίπτωση μη παραλαβής των προϊόντων εντός 15 εργάσιμων ημερών απο την ημέρα που θα είναι ετοιμοπαράδοτα ολα τα προϊόντα της παραγγελία σας , η παραγγελία ακυρώνεται. 
 

Εγγύηση καλής λειτουργίας

Όλα τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι ελεγμένα από τον κατασκευαστή τους σε όλους τους τομείς.
Ωστόσο, για κάθε ενδεχόμενο συνοδεύονται από δωρεάν εγγύηση καλής λειτουργίας από τον κατασκευαστή τους. Στο διάστημα αυτό, παρέχονται δωρεάν εργασία και ανταλλακτικά για βλάβες που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητα του χρήστη.

Επιστροφή Προϊόντων

To fotomarket.gr εφαρμόζοντας τους ισχύοντες νόμους, σας δίνει το δικαίωμα επιστροφής προϊόντων που έχετε παραλάβει.
Διατηρείτε το δικαίωμα λοιπόν να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που τα παραλάβετε.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνουν μόνο τα έξοδα άμεσης επιστροφής των προϊόντων*, ενώ αν πρόκειται για λάθος του fotomarket.gr τότε η εταιρεία επωμίζεται το κόστος αυτό.
Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η ταινία ασφαλείας και γνησιότητας του προμηθευτή, μαζί με την συνοδευτική απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Σε καμία περίπτωση όμως το fotomarket.gr δεν υποχρεούται στην αντικατάσταση του πωλούμενου προϊόντος όταν αυτό που επιλέξατε δεν είναι τελικά της αρεσκείας σας.
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, παρακαλείστε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο / κατεστραμμένο εμπόρευμα, λάθος στην παραγγελία κ.λπ.) και να αποφευχθούν παραλαβές σε προϊόντα που δεν έφτασαν σε σας σε άριστη κατάσταση.
Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε πρώτα επικοινωνήστε μαζί μας.
Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.
H διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

fotomarket.gr
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 25

54624 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι τιμές των προϊόντων στο φυσικό κατάστημα ενδέχεται να είναι διαφορετικές απο το ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς ακολουθείται διαφορετική εκπτωτική πολιτική. 

* Το κόστος των μεταφορικών για επιστροφές είναι 3,00€  για μη ογκώδη πακέτα.